top of page
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3a80.jpg

"L'Expressió Dramàtica una bona eina educativa"

Dins el nostre projecte educatiu, la part que major pes te son els cursos regulars que realitzem al nostre espai. Destinats a nenes, nens, joves i adults.

L'expressió dramàtica és la nostra eina on mirem la persona, des de aquesta i el grup, realitzem les nostres classes sempre tenint com objectiu principal el creixement personal.

També puntualment realitzem monogràfics i tallers per a grups concrets on les arts escèniques son les protagonistes.

IMG_0943.JPG

petits

Partim del món dels contes, cada dues sessions començaran amb un petit conte. Aquest serà el que conduirà les activitats de les dues sessions.

Treballarem la psicomotricitat, la presència escènica, la paraula, el respecte al grup.

 

mitjanets

El treball que realitzarem serà a partir d’exercicis que potenciïn, la expressió oral i corporal dels nens i les nenes. Introducció de la interpretació a partir de petits textos teatrals. Les improvisacions son molt importants en aquest grup.

IMG_0944.JPG
DSC_0200.JPG

mitjans

El joc dramàtic comença a convertir-se en una activitat social quan el nena aprèn a compartir les seves idees i les seves accions planificats en grup.

Coneixerem més a fons un text teatral. Activarem el treball en equip i rols d'espectador actor.

grans

Treball d’Interpretació de Textos Teatrals, Improvisacions, Expressió Corporal, Dicció. En aquest grup s’utilitzarà més recursos teatrals, tal i com els coneixem, que ens els altres grups. És molt important la cohesió de grup, el respecte cap al grup.

IMG_0946_edited.jpg
bottom of page